Σχετικά με εμάς

Σχετικά με την Εταιρεία

Επαγγελματίας και έμπειρος εργολάβος βαφής

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Παίρνουμε το όραμά σας και το κάνουμε πραγματικότητα. Η ύψιστη προτεραιότητά μας είναι να φροντίζουμε τους πελάτες μας και να διασφαλίζουμε ότι είναι ικανοποιημένοι με την εργασία.

Παρέχουμε μια σειρά από προσαρμοσμένες υπηρεσίες για βάψιμο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, επιτρέποντας μια ομαλή, απρόσκοπτη εμπειρία και εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε χώρο. Είτε ανανεώνετε το διώροφο σας είτε ανανεώνετε το χρώμα στα υπνοδωμάτια του σπιτιού σας. Η ομάδα μας προσεγγίζει κάθε έργο με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Έχουμε δουλέψει σε εκατοντάδες έργα  βαφής εσωτερικών χώρων,  βαφής εξωτερικών χώρων, έχουμε βάψει ακόμα και ειδικούς τοίχους για τους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον. Φροντίζουμε το περιβάλλον φροντίζοντας παράλληλα όλες τις ανάγκες σας.

Γεωργιος Κοκκωνης

ΙΔΡΥΤΗΣ

Χρειάζεστε βοήθεια? Επικοινώνησε μαζί μου


[email protected]

Η Ιστορία μας

Ανώτερες Υπηρεσίες Βαψίματος

1998 - 2022

Η πιο αποτελεσματική χρονιά μας

Είμαστε σε αυτήν την επιχείρηση για περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας και έχουμε ήδη ολοκληρώσει σχεδόν 3.000 εργασίες με περισσότερους από 2.000 ικανοποιημένους πελάτες

Γιατί να μας επιλέξετε

Λόγος για την επιλογή μας

Διαπιστευμένη Εταιρεία
Ποιοτικό Υλικό