Τεχνοτροπίες

Βάψιμο σπιτιού

O Ελαιοχρωματιστής στην περιοχή σας.

Είμαστε επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές – μπογιατζήδες. Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες από ένα απλό βάψιμο μέχρι ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Αν θέλετε να δώσετε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας μια καλή ιδέα είναι να μας ζητήσετε να εφαρμόσουμε  τεχνοτροπίες τοίχου . Οι τεχνοτροπίες τοίχου  είναι οι ειδικές τεχνικές βαψίματος με  διακοσμητικό χαρακτήρα. Δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο χώρο σας κάνοντας τον μοναδικό. Οι τεχνοτροπίες τοίχου είναι ιδανική λύση για όσους θέλουν ένα μοντέρνο σπίτι ή για μια επιχείρηση που θέλει να δώσει το στίγμα της. Παραδείγματος χάρη  τεχνοτροπίες τοίχου θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο μπάνιο ενός ξενοδοχείου ή σε έναν χώρο εστίασης που θέλει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο περιβάλλον για τους πελάτες της.     

Ανάλογα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε το Βάψιμο Σπιτιού είναι διαθέσιμο να σας προτείνει τη κατάλληλη τεχνοτροπία τοίχου για το χώρο σας. Υπάρχουν πολλές τεχνοτροπίες που μπορούν να καλύψουν όλες τις προτιμήσεις. Κάποιες από τις υπάρχουσες τεχνοτροπίες τοίχου είναι: 

 Η τεχνοτροπία βούρτσας και η τεχνοτροπία με σφουγγάρι.  Η πρώτη είναι η πιο απλή αλλά εντυπωσιακή τεχνοτροπία, η δεύτερη η πιο δημοφιλής. Στην ουσία είναι η ίδια τεχνική αλλά διαφορετικό εργαλείο, στη μια δηλαδή χρησιμοποιούμε βούρτσα και στην άλλη σφουγγάρι. Η διαδικασία είναι περνάμε το πρώτο χέρι βαψίματος, αφού στεγνώσει περνιέται το δεύτερο διαφορετικής όμως απόχρωσης, αναμειγμένο με glaze βερνίκι. Πρωτού στεγνώσει το δεύτερο χέρι βουρτσίζουμε με βούρτσα για το τελικό αποτέλεσμα.

Ενώ μια άλλη μοντέρνα πρόταση τεχνοτροπίας τοίχου είναι η πατητή τσιμεντοκονία. Χρηστική τεχνοτροπία με ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Δίνει μια αντιολισθητική επιφάνεια και καθαρίζεται εύκολα απλά με ένα σφουγγάρι λίγο σαπούνι και νερό. Αποτελεί μια ωραία ιδέα για μια κουζίνα ή μπάνιο λόγω της χρηστικότητάς της και της αντιμικροβιακής της σύνθεσης. Μπορεί όμως κάλλιστα να εφαρμοστεί σε όλους τους χώρους του του σπιτιού ή της επιχείρησης.


Δείγματα από δουλειές μας

1α1
1α2
1α3
1α4

Βάψιμο Σπιτιού

Βρείτε Ελαιοχρωματιστή - Μπογιατζή στην περιοχή που ψάχνετε,