Μονώσεις ταρατσών

Βάψιμο σπιτιού

Μονώσεις - Μονώσεις ταρατσών

Μονώσεις ταρατσών με άριστης ποιότητας μονωτικά υλικά και τεχνικές επιθεωρήσεις με Θερμογραφία πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αν προβείτε σε μόνωση ταράτσας και μόνωση εξωτερικών τοίχων θα κερδίσετε πολλαπλά οφέλη. Το εσωτερικό του κτιρίου σας, είτε πρόκειται για οίκημα είτε για επιχείρηση θα διατηρεί ανεπηρέαστη την εσωτερική του θερμοκρασία από τη θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος. Με λίγα λόγια θα εξοικονομήσετε  έως και 65%  ενέργεια και χρήμα, αφού η διαφορά της εσωτερικής από την εξωτερική θερμοκρασία θα είναι τουλάχιστον 8 βαθμοί c. Το κόστος της μόνωσης ταράτσας και το κόστος μόνωσης των εξωτερικών τοίχων δε θα πρέπει να σας φοβίζει αφού σύντομα σε ένα διάστημα το πολύ 5 ετών θα έχετε κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήσατε. Δε θα χρειάζεται πια να ξοδεύετε μια περιουσία για να ζεσταίνεται ο χώρος σας το χειμώνα και να δροσίζεται το καλοκαίρι. Πρόκειται για μια επένδυση ζωής. 

Υπάρχουν διάφορα είδη μόνωσης ταράτσας, το ποια μέθοδο μόνωσης θα ακολουθήσετε εξαρτάται από τη κατάσταση του κτιρίου, αν είχε ήδη μονωθεί ,τη κατάσταση της υπάρχουσας μόνωσης και τα χρήματα που διαθέτετε. 

  Εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι που πολλοί το μπερδεύουν. Η μόνωση ταράτσας γίνεται κυρίως για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω, δηλαδή για θερμομόνωση ή για ν άτομα πούμε πιο απλά για τη διατήρηση μιας σταθερής θερμοκρασίας στο εσωτερικό.Αν το πρόβλημα σας όμως είναι  η υγρασία, τότε χρειάζεστε στεγανοποίηση ταράτσας. Γι΄αυτό καλό είναι να αναφέρετε λεπτομερώς τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε  στο συνεργείο που θα το αναλάβει για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Για παλιά οικήματα μια ελαφριά θερμομόνωση είναι ιδανική, Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις υπάρχει η συμβατική μόνωση ταράτσας και η ανεστραμμένη μόνωση ταράτσας. Κατά τη συμβατική μέθοδο η θερμομόνωση μπαίνει κάτω από τη στεγάνωση, έτσι δεν εισέρχεται νερό στη θερμομόνωση.

Στην ανεστραμμένη μόνωση ταράτσας από την άλλη είναι η μόνωση κατά την οποία η θερμομόνωση μπαίνει πάνω από τη στεγανοποίηση. Εφαρμόζεται πιο εύκολα και είναι ιδανική λύση για ήδη στεγανοποιημένες ταράτσες.

Η επιλογή της κατάλληλης μόνωσης όπως έχουμε δει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο μετά από επιθεώρηση του χώρου σας θα σας προτείνει τη κατάλληλη μόνωση ταράτσας για τη δική σας περίπτωση.

Δείγματα από δουλειές μας

1α1
1α2
1α3
1α4

Βάψιμο Σπιτιού

Βρείτε Ελαιοχρωματιστή - Μπογιατζή στην περιοχή που ψάχνετε,