Θερμοπρόσοψη - μονοκατοικιών

Βάψιμο σπιτιού

Θερμοπρόσοψη, Εξωτερική Θερμομόνωση τοίχων και πυλωτής

Η θερμοπρόσοψη, είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε για το κτίριο σας. Συγκεκριμένα θερμομονωτικές πλάκες τοποθετούνται στο εξωτερικό του κτιρίου, οι οποίες βοηθούν να  διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία του εσωτερικού του κτιρίου. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται το κτίριο από τη δημιουργία μούχλας, δεν  ζεσταίνεται το εσωτερικό το καλοκαίρι ούτε κρυώνει το χειμώνα. Το κλειδί για μια σωστή  θερμοπρόσοψη είναι τοποθέτηση ποιοτικών θερμομονωτικών πλακών και φυσικά η σωστή τεχνική τοποθέτησης. Μια αποτελεσματική θερμοπρόσοψη θα σας προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και κατά συνέπεια εξοικονόμηση χρημάτων. Πλέον δε θα χρειάζεται να έχετε ώρες ανοιχτό το air condition  για να ζεσταθείτε ή να δροσιστείτε αφού η θερμοπρόσοψη θα διατηρεί σταθερή την εσωτερική θερμοκρασία χωρίς να επηρεάζεται από την εξωτερική

Εκτός από τη χρηστικότητα της, η θερμοπρόσοψη θα σας προσφέρει ανακαίνιση του κτιρίου. Μια ολοκαίνουργια εξωτερική εμφάνιση.Οπότε θα γλιτώσετε χρήματα και θα ανανεωθείτε.

Στο βάψιμο σπιτιού με τα άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε και το έμπειρο εξειδικευμένο συνεργείο μας, εγγυόμαστε μια αποτελεσματική θερμοπρόσοψη, θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων και πυλωτής. Μέσω αυτών θα έχετε ένα ζεστό κτίριο το χειμώνα, ένα δροσερό το καλοκαίρι και σύντομα θα κάνετε απόσβεση χρημάτων.


Δείγματα από δουλειές μας

1α1
1α2
1α3
1α4

Βάψιμο Σπιτιού

Βρείτε Ελαιοχρωματιστή - Μπογιατζή στην περιοχή που ψάχνετε,