Βάψιμο Καταστημάτων

Βάψιμο σπιτιού

O Ελαιοχρωματιστής στην περιοχή σας.

Το βάψιμο σπιτιού είναι μία διαδικασία ανακαίνισης που θεωρείται αρκετά απλή ώστε να μπορεί να την αναλάβει οποιοσδήποτε ακόμα και κάποιος που δεν είναι επαγγελματίας. Τι συμβαίνει όμως όταν κάποιος θέλει να βάψει τον επαγγελματικό του χώρο; Εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Το βάψιμο επαγγελματικού χώρου είναι μια ιδιαιτέρως απαιτητική διαδικασία που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.  Αυτό διότι η εμφάνιση της επιχείρησης είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί ο πελάτης όταν εισέρχεται στην επιχείρηση. Μια αρνητική εικόνα του επαγγελματικού χώρου μπορεί να αποτρέψει τον υποψήφιο πελάτη. Ειδικά μάλιστα αν πρόκειται για επιχείρηση εστίασης. Εκεί δε συγχωρούνται λάθη.  Οι επαγγελματικοί χώροι πρέπει να είναι πάντα άψογα βαμμένοι ώστε ο πελάτης να σχηματίσει καλή γνώμη για την επιχείρηση. Συνεπώς όπως καταλαβαίνετε όταν μιλάμε  για βάψιμο επαγγελματικού χώρου, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή.

Ωστόσο αν ο χώρος σας είναι μικρός όπως  ένα γραφείο, μπορείτε κάλλιστα να τον βάψετε μόνοι σας αξιοπρεπώς αν βέβαια δεν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις. Αν όμως πρόκειται για κάποιον μεγάλο επαγγελματικό  χώρο όπως ένα κατάστημα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιφάνειες για βάψιμο. Σε αυτή τη περίπτωση θα ήταν καλύτερα να αναλάβει το βάψιμο επαγγελματικού χώρου κάποιος επαγγελματίας όπως το ΒΑΨΙΜΑΤΑ. Μέλημα μας είναι να σας παραδώσουμε μια επιχείρηση βαμμένη άψογα, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια.  Ας δούμε αναλυτικά γιατί είναι προτιμότερο να αναλαμβάνει το βάψιμο της επιχείρησης ένας επαγγελματίας:

 
Γιατί το βάψιμο καταστημάτων πρέπει να το αναλαμβάνουν επαγγελματίες
 

Πολλές επιφάνειες
Ένα γραφείο συνήθως είναι μια εύκολη διαδικασία καθώς δεν έχει πολλές επιφάνειες. Ένα κατάστημα όμως έχει πολλές και διαφορετικού τύπου επιφάνειες με διαφορετικές υφές όπως ράφια, πάγκους και άλλα. Η κάθε επιφάνεια χρειάζεται ειδική φροντίδα και μεταχείριση ώστε να προστατευτεί και να βαφτεί σωστά. Κάποιος που δεν είναι επαγγελματίας δε ξέρει πως να τη διαχειριστεί σωστά.Μπορεί να βάψει λάθος την επιφάνεια ή ακόμα και να της προκαλέσει ανεπανόρθωτη φθορά. Λάθη στο βάψιμο επαγγελματικού χώρου δε συγχωρούνται. Έστω και μικρά λάθη μπορούν να βλάψουν την εικόνα της επιχείρηση.

Δύσκολος υπολογισμός ποσότητας μπογιάς
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στον υπολογισμό της μπογιάς.Πόση μπογιά θα χρειαστούμε για να βγάλουμε το επιθυμητό χρωματικό αποτέλεσμα και ποια είναι η απαιτούμενη ποσότητα μπογιάς για να καλύψει όλο το χώρο;  Πείτε ότι το χρώμα βαψίματος το πετυχαίνουμε, την ποσότητα όμως; Σκεφτείτε αν δεν πάρετε την κατάλληλη ποσότητα τι θα συμβεί αν αγοράσετε επιπρόσθετη μπογιά. Πως θα πετύχετε πάλι το ίδιο χρώμα; Αν κάνετε λάθος στις αναλογίες έστω και λίγο το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γεμίσει ο χώρος σας με μπαλώματα χρώματος. Πώς θα το διορθώσετε;  Θα περάσετε όλο το χώρο πάλι από την αρχή με άλλη μπογιά; Για να αποφύγετε λοιπόν αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις που μόνο επιπλέον κόπο θα σας προσφέρουν απευθυνθείτε σε επαγγελματία ο οποίος θα επιλέξει απ΄την αρχή την απαιτούμενη ποσότητα χρώματος για το χώρο σας. 

Ειδικός εξοπλισμός
 Η μπογιά τα πινέλα και τα ρολά δεν αρκούν για το βάψιμο ενός επαγγελματικού χώρου. Χρειάζεται ο απαραίτητος  εξοπλισμός για να γίνει σωστά το βάψιμο του καταστήματος.  Θα χρειαστούν διαφορετικά σύνεργα ανά επιφάνεια και  εξειδικευμένα εργαλεία για να διορθωθούν τυχόν λάθη. Σκαλωσιές για να βαφτεί κάθε επιφάνεια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλο αυτό δεν είναι πως θα αποκτήσετε  τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά πως θα τον χρησιμοποιήσετε σωστά για να βάψετε τέλεια την επιχείρησή σας. Ένας επαγγελματίας θα σας γλιτώσει από άσκοπα έξοδα αφού θα φέρει μαζί του όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό  και θα σας γλιτώσει από κόπο. Θα βάψει άψογα και θα προστατέψει κάθε επιφάνεια.

Ειδικές τεχνοτροπίες
Όπως έχουμε πει και παραπάνω η εικόνα μιας επιχείρησης παίζει σημαντικό ρόλο στο αν οι πελάτες θα επιλέξουν τη δική σας επιχείρηση. Παραδείγματος χάρη οι πελάτες θα προτιμήσουν μια όμορφη καφετέρια με ωραίο design παρά έναν απλά συντηρητικό χώρο. Οπότε δεν εκεί μόνο να βάψετε τους τοίχους αλλά να κάνετε τη διαφορά ζητώντας από τους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές να εφαρμόσουν ειδικές τεχνοτροπίες βαψίματος δημιουργώντας έτσι έναν εντυπωσιακό ιδιαίτερο χώρο που θα κάνει τη διαφορά. Ο επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής ανάλογα με το χώρο και το τι αποτέλεσμα θέλετε θα σας προτείνει τη κατάλληλη τεχνοτροπία βαψίματος και θα επιλέξει τα σωστά υλικά. Μία ξεχωριστή τεχνοτροπία που είναι περιζήτητη αυτή τη στιγμή είναι η πατητή τσιμεντοκονία. Η πατητή τσιμεντοκονία δίνει μια ιδιαίτερη μοντέρνα νότα στο χώρο σας αλλά είναι και πρακτική. Έχει μεγάλη αντοχή, αν υπάρχει λεκές καθαρίζεται εύκολα με νερό και ένα ουδέτερο σε ph  καθαριστικό. Είναι αντιολισθιτική και αντιμικροβιακή.

Γρήγορη παράδοση
Λόγω τον παραπάνω παραγόντων όπως καταλαβαίνετε αν αποφασίσετε να αναλάβετε μόνοι σας όλο το έργο θα σας πάρει πολύ χρόνο να ολοκληρώσετε το βάψιμο όλου του καταστήματος. Ενώ ένας έμπειρος επαγγελματίας που γνωρίζει την διαδικασία, γνωρίζει πως θα χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό, θα επιλέξει τα κατάλληλα υλικά και στη σωστή ποσότητα και πως θα βάψει σωστά κάθε επιφάνεια, θα παραδώσει το χώρο σας πολύ πιο άμεσα. 

 

Δείγματα από δουλειές μας

1231212
123123
1212
123123

Βάψιμο Σπιτιού

Βρείτε Ελαιοχρωματιστή - Μπογιατζή στην περιοχή που ψάχνετε,